Number of the records: 1
Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu
book
1. vyd. - Bratislava : SVTL, 1956 - 390, [1] s. ; 8°
Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
konzervárenský průmysl
příručkyCall number C 25.277/2 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu. 2. zv., Mäsný priemysel / F. Lörincz, Gy. Kárpát, I. Tóth-Baranyi, J. Vértes ; Prel. František Hatvani a Albert Šimončič Portion of title Mäsný priemysel Edition statement 1. vyd. Issue data Bratislava : SVTL, 1956 (Polygrafické záv.) Phys.des. 390, [1] s. ; 8° Edition Edícia literatúry pre potravinársky priemysel Note Náz. maď. orig. Tartósító- és húsipari technologia. 2. köt....1952. 2200 výtl.. Ilustr.. Pozn.. Tab.. Vecný reg. Subj. Headings konzervárenský průmysl Form, Genre příručky Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 664.8/.9 , (035) Country Slovensko Language slovenština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1