Number of the records: 1
Einführung in die Lebensmittelchemie
book
Beythien, Adolf, 1867-1949 - Author
4., völlig neubearbeitete Auflage - Dresden : Theodor Steinkopff, 1956 - 443 s. : tab.
Heimann, Werner, - Author
potravinářská chemie
učebniceCall number C 24.937 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Einführung in die Lebensmittelchemie / A. Beythien, Werner Heimann Main entry-name Beythien, Adolf, 1867-1949 (Author) Edition statement 4., völlig neubearbeitete Auflage Issue data Dresden : Theodor Steinkopff, 1956 Phys.des. 443 s. : tab. Note 4. vydání upravil Werner Heimann Another responsib. Heimann, Werner, 1912-1985 (Author)
Subj. Headings potravinářská chemie Form, Genre učebnice Conspect 664 - Potravinářský průmysl 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 663/664:54 , (075) Country Německo Language němčina Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1