Number of the records: 1  

Netradiční pečivo

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Vydání první - 159 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7549-988-2
    Esence
      Stuchlíková, Hana - Translator
     pečivo  pečivo  slané pečivo
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 384.506
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Netradiční pečivo
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 384.506   

    Main entry-title Partybrote. Česky
    Title statementNetradiční pečivo : trhací, loupací, opičí chléb a další / z německého orginálu Partybrote ... přeložila Hana Stuchlíková
    Varying form of titleNázev v tiráži: Netradiční pečivo, trhací, loupací, opičí chléb a další
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Euromedia Group, a.s., 2018
    Phys.des.159 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7549-988-2
    National bibl. num.cnb003021596
    Edition Esence (Euromedia Group)
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Stuchlíková, Hana (Translator)
    Subj. Headings pečivo * pečivo * slané pečivo
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.85:664.6 , 664.6 , 664.66 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Netradiční pečivo
    Kuchařské recepty na přípravu netradičního, především slaného pečiva z různých kuchyní celého světa.Party chleby, chleby ke grilování, drobnosti k zakousnutí. Plněný pizza chléb, zavinutý party chléb, španělský šunkový chléb, chlebový věnec s pestem, italské casatiello, plněná ciabatta, bylinkový loupací chléb, naan, quesadilla, různé druhy muffinů, pivní copy... Několik receptů sladkého pečení - ořechový, skořicový, jablečný nebo citronový loupací chléb, sváteční velikonoční pinza. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.