Number of the records: 1
Walz, Anna - Author
České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7541-175-4
Jak na to
Schardt, Wolfgang - Photographer Habartová, Hana - Translator
chléb pečivo pečení
kuchařské receptyCall number C 385.848 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Uniform title Brot backen. Česky Title statement Pečeme chleba : voňavý poklad z trouby / autorka: Anna Walz ; fotografie: Wolfgang Schardt Main entry-name Walz, Anna (Author) Edition statement České vydání první Publication Praha : Vašut, 2019 Phys.des. 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7541-175-4 National bibl. num. cnb003080208 Edition Jak na to (Jan Vašut) Note Z němčiny přeložila Hana Habartová. Obsahuje rejstřík Another responsib. Schardt, Wolfgang (Photographer)
Habartová, Hana (Translator)
Subj. Headings chléb * pečivo * pečení Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.85:664.661 , 664.6 , 641.526.2 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Document kind BOOKS Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste sytí a spokojení. A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché! Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizaceLoading…
Number of the records: 1