Number of the records: 1  

Pečeme chleba

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Walz, Anna - Author
    České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7541-175-4
    Jak na to
      Schardt, Wolfgang - Photographer   Habartová, Hana - Translator
     chléb  pečivo  pečení
     kuchařské recepty
    Call numberC 385.848
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Pečeme chleba
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 385.848   

    Uniform title Brot backen. Česky
    Title statementPečeme chleba : voňavý poklad z trouby / autorka: Anna Walz ; fotografie: Wolfgang Schardt
    Main entry-name Walz, Anna (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2019
    Phys.des.62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7541-175-4
    National bibl. num.cnb003080208
    Edition Jak na to (Jan Vašut)
    NoteZ němčiny přeložila Hana Habartová. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Schardt, Wolfgang (Photographer)
    Habartová, Hana (Translator)
    Subj. Headings chléb * pečivo * pečení
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.85:664.661 , 664.6 , 641.526.2 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Pečeme chleba
    Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste sytí a spokojení. A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché! Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.