Number of the records: 1
Přehled pekařství
book
Matějovský, Karel - Author
1. vyd. - Praha : Práce, 1955 - 148 s. : il. ; 8°
Knižnice Odborového svazu zaměstnanců v potravinářském průmyslu ;Call number C 21.304/1 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Přehled pekařství. Díl 1, Suroviny / Karel Matějovský ; předml. Josef Duchek Portion of title Suroviny Main entry-name Matějovský, Karel (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Práce, 1955 Phys.des. 148 s. : il. ; 8° National bibl. num. cnb000720114 Edition Knižnice Odborového svazu zaměstnanců v potravinářském průmyslu ; 5 Note Obsahuje rejstřík. 2250 výt.. Pozn.. Slovníček cizích výrazů UDC 40CNB Country Česko Language čeština Document kind BOOKS První svazek příručky pojednává o obilovinách a o mlýnském zpracování obilí a zabývá se moukou z hlediska chemického složení. Probírá jednotlivé pekařské suroviny, věnuje pozornost skladování mouky a poučuje o významu analytických hodnot, které jsou výsledkem různých metod pro výzkum vlastností mouky.Loading…
Number of the records: 1