Number of the records: 1
Polman, Marcus - Author
[Praha] : Slovart, 2014 - 176 s. : barev. il. ; 22 cm
ISBN 978-80-7391-802-6
hovězí maso steaky příprava jídel
příručky kuchařské receptyCall number C 393.281 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Dokonalý steak : co potřebujete vědět o přípravě steaků / Marcus Polman Main entry-name Polman, Marcus (Author) Issue data [Praha] : Slovart, 2014 Phys.des. 176 s. : barev. il. ; 22 cm ISBN 978-80-7391-802-6 National bibl. num. cnb002576623 Note Přeloženo z holandštiny?. Obsahuje rejstřík Subj. Headings hovězí maso * steaky * příprava jídel Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 637.5'62 , 641.55: 637.5 , 641/642 , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází, a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa – autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1