Number of the records: 1  

Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Nosrat, Samin, 1979- - Author
    Vydání první - 469 stran : ilustrace ; 29 cm
    ISBN 978-80-7335-644-6
      MacNaughton, Wendy, - Illustrator   Pollan, Michael, - Author of introduction   Slavíková Hesounová, Alžběta - Translator   Hesounová, Vlasta, - Translator
     jídla  gastronomie
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberB 59.058
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 59.058   

    Uniform title Salt, fat, acid, heat. Česky
    Title statementSůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit / napsala Samin Nosratová ; a ilustrovala Wendy MacNaughtonová ; předmluva Michael Pollan
    Main entry-name Nosrat, Samin, 1979- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationVoznice : Leda, 2020
    Phys.des.469 stran : ilustrace ; 29 cm
    ISBN978-80-7335-644-6
    National bibl. num.cnb003302760
    NotePřeloženo z angličtiny
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. MacNaughton, Wendy, 1977- (Illustrator)
    Pollan, Michael, 1955- (Author of introduction)
    Slavíková Hesounová, Alžběta (Translator)
    Hesounová, Vlasta, 1945- (Translator)
    Subj. Headings jídla * gastronomie
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 641/642 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit
    Zkušená kuchařka představuje čtyři prvky dobrého vaření - sůl, tuk, ocet, žár. Druhá část knihy obsahuje recepty rozdělené podle druhů jídel. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.