Number of the records: 1  

Jak nakupovat a zpracovávat maso

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Frič, Václav, 1974- - Author
    Praha : Burda Media 2000, c2014 - 159 s. : il. (převážně barev.) ; 29 cm
    ISBN 978-80-87575-14-7
    Apetit speciál
     maso  kuchařství  masitá jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberB 59.193
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Jak nakupovat a zpracovávat maso
    BranchPlaceInfoSignature
    Rožnov k vypůjčeníB 59.193 R   

    Title statementJak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče / [fotografie Marek Kučera ... et al.]
    Portion of titleMaso
    Main entry-name Frič, Václav, 1974- (Author)
    Issue dataPraha : Burda Media 2000, c2014
    Phys.des.159 s. : il. (převážně barev.) ; 29 cm
    ISBN978-80-87575-14-7
    National bibl. num.cnb002576972
    Edition Apetit speciál
    NoteNázev z obálky
    Subj. Headings maso * kuchařství * masitá jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 637.5 , 641/642 , 641.55:637.5 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Jak nakupovat a zpracovávat maso
    Obrazová publikace je rozdělena do čtyř kapitol: vepřové, hovězí, telecí a jehněčí maso. Popisuje, k čemu se daný kus masa hodí, jak jej zpracovat a upravit, včetně podrobných kuchařských receptů, doplněných fotografií. Uvedeny jsou i rady, proč konkrétní kus masa máme chtít, jak a kde ho koupit. V závěru knihy je uveden adresář ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.