Number of the records: 1  

Rafinované saláty

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Vyd. 1. - V Praze : Knižní klub, c2001 - 96 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 80-242-0480-0
    Nová kuchyně
     saláty (jídla)
     kuchařské recepty
    Call numberC 403.290
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Rafinované saláty
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 403.290   

    Title statementRafinované saláty : předpisy, dobré rady, jak nakupovat
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataV Praze : Knižní klub, c2001
    Phys.des.96 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN80-242-0480-0
    National bibl. num.cnb001002692
    Edition Nová kuchyně
    NoteVydavatel: Euromedia Group - Knižní klub a Ikar
    OriginalRaffinierte Salate
    Subj. Headings saláty (jídla)
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.83 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Rafinované saláty
    V knize najdeme saláty pro každou chuť a každou příležitost, pro přehlednost jsou řazeny do těchto kapitol: Chřupavé čerstvé saláty (př. Salátová srdíčka se smetanovým dresinkem), Pro velký hlad (př. Bramborový teplý salát se zeleninou), Mezinárodní salátový bufet (př. Sicilský salát s fenyklem a tuňákem), Zeleninové saláty (př. Květákový salát na plátcích rajčat se lněným olejem), nechybí ani Masité, drůbeží a rybí saláty (př. Kuřecí salát s bylinkami) a pro mlsné jazýčky jsou tu i Osvěžující ovocné saláty (př. Pomerančový salát se zmrzlinovou pěnou). Autoři receptů někdy používají dosti netradiční přísady, ale jsou si vědomi toho, že třeba není až tak jednoduché si je opatřit, tak u každého receptu najdeme drobné rady, čím je možné problematické součásti salátů nahradit, aniž by to mělo vliv na chuť. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.