Number of the records: 1
Pštros v české kuchyni
Malíková, Vlasta - Author
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2001 - 127 s. : barev. il. ; 25 cm
ISBN 80-7202-971-1
Kratochvíl, Zdeněk - Author
pštrosí maso masitá jídla
kuchařské receptyTitle statement Pštros v české kuchyni : vynikající recepty ze zdravého masa / Vlasta Malíková, Zdeněk Kratochvíl Main entry-name Malíková, Vlasta (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Ikar, 2001 Phys.des. 127 s. : barev. il. ; 25 cm ISBN 80-7202-971-1 National bibl. num. cnb001065293 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Another responsib. Kratochvíl, Zdeněk (Author)
Subj. Headings pštrosí maso * masitá jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 637.54'659 , 641.55:637.5 , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Vynikající recepty ze zdravého masa. Víte, že pštrosí maso obsahuje nejméně cholesterolu ze všech druhů mas? Hledáte-li nové a zajímavé druhy pokrmů, které nemohou uškodit vašemu zdraví, a chcete-li opustit tradiční těžkou a mastnou stravu, pak je kuchařka ze pštrosího masa určena právě vám. Čekají vás v ní tradiční i méně známé úpravy masa, které má pro nás exotický nádech, a přesto je již na našem trhu dostupné. Jistě rádi ochutnáte například latinskoamerickou pštrosí polévku, guláš z pštrosího masa anebo něco pro labužníky - steaky v medové marinádě. Více než 100 vynikajících receptů! Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogLoading…
Number of the records: 1