Number of the records: 1
Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Author
První vydání - 94 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
ISBN 978-80-87737-61-3
Recepty pro každého
Vaňková, Jana - Author
grilovaná jídla
kuchařské receptyCall number B 60.184 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Grilování Title statement Grilování : tipy a postupy krok za krokem / Roman Vaněk, Jana Vaňková Main entry-name Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Author) Edition statement První vydání Publication Praha : Prakul Production, s.r.o., 2022 Phys.des. 94 stran : barevné ilustrace ; 31 cm ISBN 978-80-87737-61-3 Kč 359.00 National bibl. num. cnb003423401 Edition Recepty pro každého Note Na obálce pod názvem: Pražský kulinářský institut Another responsib. Vaňková, Jana (Author)
Another responsib. Pražský kulinářský institut (Publisher)
Subj. Headings grilovaná jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.526.3 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Grilování Document kind BOOKS Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem“. Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana. Kuchařka vychází v nové edici „Recepty pro každého“ a standardně obsahuje tipy na grilování a jednoduché recepty, kterých je více než stovka. Nově však přináší odpovědi na nejčastější otázky kolem grilování, na které se lidé ptají. Je lepší gril na dřevěné uhlí nebo na plyn? Jaké je nejlepší koření? Jaké maso je nejlepší na gril? Jaká je nejlepší marináda? Grilovaná zelenina? Vepřová krkovice na grilu? Nevím, jak grilovat burgery, jak nevysušit kuře na grilu… Zkrátka a dobře, k tomu, jak lépe grilovat, stačí tato kniha. Kniha získala ocenění Český bestseller za rok 2022 v kategorii Kuchařky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1