Number of the records: 1  

Čas třešní

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Barreau, Nicolas 1980- - Author
    Vydání první - 310 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-279-0457-0
      Hoangová, Dagmar - Translator
     německé romány  romány pro ženy
    Call numberC 408.465
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 408.465 a   
    Vltava k vypůjčeníC 408.465 Va   

    Uniform title Zeit der Kirschen. Česky
    Title statementČas třešní / Nicolas Barreau ; překlad Dagmar Hoangová
    Main entry-name Barreau, Nicolas (fiktivní postava), 1980- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationBrno : MOBA, 2022
    Phys.des.310 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-279-0457-0
    National bibl. num.cnb003415110
    NotePřeloženo z němčiny
    Another responsib. Hoangová, Dagmar (Translator)
    Form, Genre německé romány * romány pro ženy
    Conspect821.112.2-3 - Německá próza, německy psaná
    UDC 821.112.2-31 , (0:82-31)-055.2
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Aurélie a André jsou šťastný milenecký pár a zdá se, že se jim právě daří i profesně. Na naléhání svého nakladatele uspořádá André s velkým úspěchem autorské čtení. Jeho publikum, především ženské, mu leží u nohou. André si užívá pozornosti, ve skutečnosti ho ale zaměstnává něco úplně jiného. Chtěl by požádat Aurélii, ženu svého života, v den svatého Valentýna o ruku. Právě toho dne ale dostane Auréliina restaurace nečekaně michelinskou hvězdu. Malá restaurace čelí nečekanému náporu hostů. Mladá kuchařka při vší radosti neví, kde jí hlava stojí. O to větší je její zklamání, když se následně zjistí, že existuje ještě další restaurace s názvem Le Temps des Cerises nedaleko Paříže, které to ocenění ve skutečnosti náleží. Když Aurélie zanedlouho s rozzářenýma očima a zrudlými tvářemi vypráví o svém setkání s hvězdným kuchařem Jeanem-Marie Marronnierem, zmocní se Andrého žárlivost… Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.