Number of the records: 1  

Výroba skleněných laboratorních přístrojů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Veselovskij, S. F. - Author
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1955 - 250 s. : il. ; 8°
    Řada sklářské literatury
     sklářství  laboratorní nádobí
     příručky
    Call numberC 16.993
    Umístění
    Výroba skleněných laboratorních přístrojů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 16.993   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementVýroba skleněných laboratorních přístrojů : určeno sklářům, sklofoukačům, pracovníkům ve výzkum. úst. a studentům chemie a přír. věd / S.F. Veselovskij ; [Z ruš.] Stekloduvnoje delo (Rukovodstvo po technike laboratornych stekloduvnych rabot) přel. Zdeněk Knězek ; Odb. upr. a doplnili Miloš B. Volf a A. Hájek ; Předml. k č. vyd.: M.B. Volf ; Doslov: A. Hájek
    Main entry-name Veselovskij, S. F. (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL, 1955 (Práce 01)
    Phys.des.250 s. : il. ; 8°
    National bibl. num.cnb000717269
    Edition Řada sklářské literatury
    NoteOpr.. 1200 výt.. S il.. Přehl. lit.. Věcný rejstřík
    Subj. Headings sklářství * laboratorní nádobí
    Form, Genre příručky
    Conspect666 - Sklářství. Keramika. Cement
    UDC 62-1/-9:681 , 542.23 , 666.1/.2 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Výroba skleněných laboratorních přístrojů
    Zkušenosti, kterých autor nabyl za 27 let v sovětských sklofoukačských dílnách. Překlad je proti originálu pozměněn tak, že místo o sovětských přístrojových sklech, kterých se u nás nepoužívá, je pojednáno o našich československých sklech, o zatavených sklech a zátavech kovů do skla. Jsou probrány materiály, vybavení sklofoukačského stolu, sklofoukačské nástroje, pomůcky a operace, kohouty a zábrusy, Dewarovy nádoby, různé skleněné přístroje a práce s křemenným sklem i práce brusičské. Zdroj anotace: NK ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.