Number of the records: 1  

Saccharimetrie na základě fysikalném a chemickém


  1.  Diviš, Jan Vincenc, 1848-1923 - Author
    311 stran : se 102 vyobrazeními v textu.
    Chemická knihovna technologická ;
     cukrovarnictví  aplikovaná analytická chemie  potravinářská chemie  analýza potravin  sacharidy
     příručky
    Saccharimetrie na základě fysikalném a chemickém
    Title statementSaccharimetrie na základě fysikalném a chemickém / sepsal Jan V. Diviš.
    Main entry-name Diviš, Jan Vincenc, 1848-1923 (Author)
    PublicationV Praze : F. Šimáček, 1897.
    Phys.des.311 stran : se 102 vyobrazeními v textu.
    National bibl. num.cnb001049674
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    NoteNTM
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Subj. Headings cukrovarnictví * aplikovaná analytická chemie * potravinářská chemie * analýza potravin * sacharidy
    Form, Genre příručky
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    543 - Analytická chemie
    UDC 663/664:54 , 543.6 , 543.6:663/664 , 664.1 , 547.454 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Document kindBOOKS
    Saccharimetrie na základě fysikalném a chemickém
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.