Number of the records: 1
Italská kuchyně
České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7541-372-7
Jak na to
Lang, Coco, - Photographer Pour, Jiří - Translator
italská jídla
kuchařské receptyCall number C 420.140 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Main entry-title Italienische Klassiker. Česky Title statement Italská kuchyně : nejoblíbenější recepty / fotografie: Coco Lang a další Edition statement České vydání první Publication Praha : Vašut, 2024 Phys.des. 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7541-372-7 Kč 199.00 National bibl. num. cnb003603978 Edition Jak na to (Jan Vašut) Note Z němčiny přeložil Jiří Pour. Obsahuje rejstřík Another responsib. Lang, Coco, 1974- (Photographer)
Pour, Jiří (Translator)
Subj. Headings italská jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.56(=131.1) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Document kind BOOKS Proč je italská kuchyně tak oblíbená? Snad proto, že díky pár surovinám a snadnému postupu dokážeme rychle připravit chutný pokrm. Kromě toho je považována za obzvláště zdravou. Podstatné je používat kvalitní suroviny, zdůraznit a podtrhnout jejich chuť, ale nepozměnit ji. Ostatně – Itálie, to nejsou jen těstoviny a pizza: V této kuchařce najdete recepty na nejoblíbenější klasické pokrmy zvučných názvů: caprese, melanzane alla parmigiana, špagety carbonara, piccata alla milanese, saltimbocca, vitello tonnato, pannacotta nebo tiramisu a mnohé další. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1