Number of the records: 1  

70 grilovaných jídel

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hodač, Ervín - Author
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1970 - 94 s.
      Kuliš, Jiří - Other
     grilování  vaření
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 74.212
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 74.212   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statement70 grilovaných jídel
    Main entry-name Hodač, Ervín (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1970
    Phys.des.94 s.
    National bibl. num.cnb000428208
    Another responsib. Kuliš, Jiří (Other)
    Subj. Headings grilování * vaření
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Recepty na grilovaná hovězí, vepřová a telecí masa, různé druhy ryb a uzenin jsou provázeny pokyny k úpravě masa ke grilování a bramborových nebo rýžových příloh, studených omáček, chuťového másla a salátů i zelenin hodících se ke grilovaným pokrmům. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.