Number of the records: 1
Schinharl, Cornelia - Author
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2003 - 168 s. : barev. il. ; 25 cm
ISBN 80-249-0212-5
Dickhaut, Sebastian - Author Lieblová, Dagmar, - Translator
moučníky
příručky kuchařské receptyCall number C 311.159 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Title statement Basic baking : všechno, co potřebujete vědět, abyste upekli snadno a dobře / Cornelia Schinharlová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Dagmar Lieblová] Main entry-name Schinharl, Cornelia (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Ikar, 2003 Phys.des. 168 s. : barev. il. ; 25 cm ISBN 80-249-0212-5 National bibl. num. cnb001242686 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje rejstřík Original Basic baking Another responsib. Dickhaut, Sebastian (Author)
Lieblová, Dagmar, 1929-2018 (Translator)
Subj. Headings moučníky Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.85 , (083.12) , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Document kind BOOKS Návody, jak správně připravit vláčné třené, odpalované a kynuté křehké těsto i piškot. Správná příprava surovin i rady, jak moučníky plnit a zejména ozdobit. Nechybí ani přehled potřebných praktických pomůcek a nástrojů i fotografie hotových pokrmů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1