Number of the records: 1  

The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    1st ed. - Prague : Academia, 2005 - 300 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 80-200-1325-3
      Oddy, Derek J., - Editor   Petráňová, Lydia, - Editor
    18.-21. století
     gastronomie  stolničení  jídla  etiketa
     Evropa 18.-21. století
     sborníky konferencí
    Call numberB 46.365
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 46.365   

    Title statementThe diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day : eight symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) "The Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century", Prague, 30 September - 5 October 2003 / edited by Derek J. Oddy and Lydia Petráňová
    Main entry-action Diffusion of Food Culture - Cookery and Food Education in Europe since the Eighteenth Century (2003 : Praha, Česko)
    Edition statement1st ed.
    Issue dataPrague : Academia, 2005
    Phys.des.300 s. : il. ; 25 cm
    ISBN80-200-1325-3 Kč 325,00
    National bibl. num.cnb001530761
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Another responsib. Oddy, Derek J., 1931- (Editor)
    Petráňová, Lydia, 1941- (Editor)
    Subj. Headings 18.-21. století * gastronomie - Evropa - 18.-21. století * stolničení - Evropa - 18.-21. století * jídla - Evropa - 18.-21. století * etiketa - Evropa - 18.-21. století * Evropa - společenské poměry - 18.-21. století
    Form, Genre sborníky konferencí
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 642.6/.7 , 641.55 , 395 , 316.72/.75 , (4) , (062.534)
    CountryČesko
    Languageangličtina
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day
    Kniha shrnuje diskusní příspěvky z 8. symposia ICREFH (International Commission for Research into European Food History), které se uskutečnilo v roce 2003 v Praze. Autoři všech statí se zabývají tím, jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.