Number of the records: 1
Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
Pešek, Milan, 1936-
České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 - 182 s. ; 29 cm
ISBN 80-7040-237-7
mléčné výrobky mlékařství zbožíznalství
učebnice vysokých školCall number S 24.405/2 Umístění Title statement Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek Portion of title Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků Main entry-name Pešek, Milan, 1936- Issue data České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 Phys.des. 182 s. ; 29 cm ISBN 80-7040-237-7 National bibl. num. cnb000301734 Note Tab.. 150 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Bibliogr. Subj. Headings mléčné výrobky * mlékařství * zbožíznalství Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 637.1/.3 , 620.2 , (075.8) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1