Number of the records: 1
Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
Pipek, Petr, 1952- - Author
1. vyd. - České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2001 - 136 s. : il. ; 29 cm
ISBN 80-7040-490-6
Jirotková, Dana, - Author
masný průmysl kvalita potravin živočišné produkty
učebnice vysokých školCall number S 24.405/3 Umístění Title statement Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část III., Hodnocení a zpracování masa, drůbeže, vajec a ryb / Petr Pipek, Dana Jirotková Portion of title Hodnocení a zpracování masa, drůbeže, vajec a ryb Main entry-name Pipek, Petr, 1952- (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2001 Phys.des. 136 s. : il. ; 29 cm ISBN 80-7040-490-6 National bibl. num. cnb001007498 Note Česko-anglicko-německý slovník odborných výrazů. 150 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Another responsib. Jirotková, Dana, 1965- (Author)
Subj. Headings masný průmysl * kvalita potravin * živočišné produkty Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 637 , 637.5+664.91/.95 , 663/664-021.465 , (075.8) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1