Number of the records: 1  

Japonská kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Kopáčková, Kristina, 1950- - Author
    2. vyd. - Praha : Práce, 1989 - 32 s. : il.
    ISBN 80-208-0552-4
    Sešity domácího hospodaření ;
    Call numberC 265.110
    Umístění
    Japonská kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 265.110   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementJaponská kuchyně
    Main entry-name Kopáčková, Kristina, 1950- (Author)
    Edition statement2. vyd.
    Issue dataPraha : Práce, 1989
    Phys.des.32 s. : il.
    ISBN80-208-0552-4
    National bibl. num.cnb000052863
    Edition Sešity domácího hospodaření ; sv. 126
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Japonská kuchyně
    100 předpisů ze zcela charakteristické a pro nás poměrně exotické japonské kuchyně. Na stole se hojně objevují ryby a další produkty moře. Základní surovinou japonské stravy však je, a odjakživa byla rýže, které se v historii používalo také jako platidla a byla i hlavní zemědělskou plodinou. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.