Number of the records: 1
Kuchařská technologie
Řešátko, Jaroslav - Author
1. vyd. - Praha : Merkur, 1985 - 313 s.
Nodl, Ladislav, - Other Jirsa, Václav, - Photographer
technologie
příručky kuchařské receptyUmístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Kuchařská technologie Main entry-name Řešátko, Jaroslav (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1985 Phys.des. 313 s. National bibl. num. cnb000028034 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Another responsib. Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Other)
Jirsa, Václav, 1938- (Photographer)
Subj. Headings technologie Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel v klasické, tradiční i moderní kuchyni a jejich ekonomika, Studená kuchyně, Teplé předkrmy, Polévky, Omáčky, Dresinky /zálivky/, ochucené máslo, Vybrané minutky se zvláštní úpravou, Národní kuchyně, Různé druhy úprav jídel pro bankety, rauty, recepce a jiné příležitosti, Slavnostní mísy, Speciální teplé a studené moučníky, Vybrané receptury rýchleho občerstvení, Vybavení kuchyní. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1