Number of the records: 1
Řešátko, Jaroslav - Author
2., uprav. vyd. - Praha : Merkur, 1990 - 283 s.
ISBN 80-7032-912-2
Nodl, Ladislav, - Other Jirsa, Václav, - PhotographerCall number C 267.221 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Kuchařská technologie Main entry-name Řešátko, Jaroslav (Author) Edition statement 2., uprav. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1990 Phys.des. 283 s. ISBN 80-7032-912-2 National bibl. num. cnb000055786 Another responsib. Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Other)
Jirsa, Václav, 1938- (Photographer)
Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel v klasické, tradiční i moderní kuchyni a jejich ekonomika, Studená kuchyně, Teplé předkrmy, Polévky, Omáčky, Dresinky /zálivky/, ochucené máslo, Vybrané minutky se zvláštní úpravou, Národní kuchyně, Různé druhy úprav jídel pro bankety, rauty, recepce a jiné příležitosti, Slavnostní mísy, Speciální teplé a studené moučníky, Vybrané receptury rýchleho občerstvení, Vybavení kuchyní. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1