Number of the records: 1
Laboratorní kontrola cukrovarnické výroby
Friml, Miroslav - Author
2., upravené vyd. - Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1986 - 152 s. : il., tb. ; 20 cm
Technické publikace Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu. Řada technické literatury;
Tichá, Berta, - Other
cukrovary výroba
příručkyCall number C 251.404 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Laboratorní kontrola cukrovarnické výroby. Díl A., Základní rozbory Main entry-name Friml, Miroslav (Author) Edition statement 2., upravené vyd. Issue data Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1986 Phys.des. 152 s. : il., tb. ; 20 cm National bibl. num. cnb000017661 Edition Technické publikace Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu. Řada technické literatury; 373 Note Pro vnitř. potřebu - 2050 výt. - Rozmn. - Obálka Jana Šípková. - Vydavatel: Výzkum. ústav potrav. prům. Středisko techn. inf. potrav. průmyslu Another responsib. Tichá, Berta, 1936- (Other)
Another responsib. Výzkumná a vývojová základna cukrovarnického průmyslu (Other)
Subj. Headings cukrovary * výroba Form, Genre příručky UDC 664.1 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1