Number of the records: 1  

Nová čínská kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Klíma, Michael Dobromil, 1930- - Author
    1. vyd. - Praha : Grada, 2002 - 111 s., [6] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 23 cm
    ISBN 80-247-0176-6
     čínská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 305.828
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Nová čínská kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 305.828   

    Title statementNová čínská kuchyně / Michael Dobromil Klíma
    Main entry-name Klíma, Michael Dobromil, 1930- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2002
    Phys.des.111 s., [6] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 23 cm
    ISBN80-247-0176-6
    National bibl. num.cnb001160983
    Subj. Headings čínská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(510) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Document kindBOOKS
    Nová čínská kuchyně
    V kuchařce jsou zařazeny recepty na populární jídla čínských restaurací - od Honkongu po jídla z čínských čtvrtí na celém světě. Recepty jsou vybrány podle obliby, bez ohledu na jejich původ. 200 předpisů (od předkrmů po moučníky),které osahují název jídla, počet porcí, název surovin a jejich množství a technologický postup. V úvodní části se autor věnuje historii čínského stravování, regionální a etnické kuchyni, zásadám přípravy čínských jídel, stolování, kuchařským technikám, nářadím a nejčastěji používaným surovinám. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.