Number of the records: 1
Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
Rakušanová, Jarmila - Author
Vyd. 1. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1983 - 238 s., [16] s. obr. příl. : il.
Barešová, Alena - Illustrator
zvěřina vaření
kuchařské receptyCall number C 238.666 Umístění Title statement Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / Jarmila Rakušanová ; [ilustrace Alena Barešová] Main entry-name Rakušanová, Jarmila (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1983 Phys.des. 238 s., [16] s. obr. příl. : il. National bibl. num. cnb000003952 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík -- Ve volném výběru 641/642 Another responsib. Barešová, Alena (Illustrator)
Subj. Headings zvěřina * vaření Form, Genre kuchařské recepty UDC 641/642 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1