Number of the records: 1
Suroviny a polotovary pro cukrářskou výrobu
Skoupil, Jan - Author
Brno : Společenstvo cukrářů České republiky, 2005 - 367 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 22 cm
ISBN 80-239-6061-X
cukrářství potravinářské suroviny
učebnice středních školCall number C 319.290 Umístění 664 - Potravinářství Title statement Suroviny a polotovary pro cukrářskou výrobu / Jan Skoupil Main entry-name Skoupil, Jan (Author) Issue data Brno : Společenstvo cukrářů České republiky, 2005 Phys.des. 367 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 22 cm ISBN 80-239-6061-X National bibl. num. cnb001579940 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Users/Intended Audience Note Doporučeno jako alternativní učebnice pro příslušné střední odborné školy a učiliště Language note Německé resumé Subj. Headings cukrářství * potravinářské suroviny Form, Genre učebnice středních škol Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 663/664:[631.57+637] , 663.916 , (075.3) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 664 - Potravinářství Document kind BOOKS Publikace určená široké odborné veřejnosti zabývající se výrobou cukrářských produktů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1