Number of the records: 1
Technologie potravin a surovin živočišného původu
book
Holec, Josef, 1928- - Author
Vyd. 4., přeprac. - Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1965 - 341 s.
Učební texty vysokých škol
Matyáš, Zdeněk, - Other
potravinářská technologie
učebnice vysokých školCall number B 9.077 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Technologie potravin a surovin živočišného původu Main entry-name Holec, Josef, 1928- (Author) Edition statement Vyd. 4., přeprac. Issue data Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1965 Phys.des. 341 s. National bibl. num. cnb000484102 Ser.statement/add.entry Vysoká škola zemědělská v Brně. Učební texty vysokých škol Another responsib. Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Other)
Another responsib. Vysoká škola zemědělská v Brně. Veterinární fakulta (Publisher)
Subj. Headings potravinářská technologie Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 663/664 , (075.8) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1