Number of the records: 1
Výroba tvarohu a tvarohových specialit
Strmiska, Josef - Author
1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1991 - 271 s. : obr., fotogr., tab., grafy, schémata ; 21 cm
ISBN 80-03-00481-0 (Brož.)
Technika a technologie potravinářského průmyslu
Hušek, Vladimír - Author Minařík, Rudolf - Author
tvaroh potravinářská technologie
příručkyCall number C 271.696 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Výroba tvarohu a tvarohových specialit : nové technologie / Josef Strmiska, Vladimír Hušek, Rudolf Minařík ; graf. úprava Žofie Ryzcová Main entry-name Strmiska, Josef (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1991 Phys.des. 271 s. : obr., fotogr., tab., grafy, schémata ; 21 cm ISBN 80-03-00481-0 (Brož.) National bibl. num. cnb000066954 Edition Technika a technologie potravinářského průmyslu (SNTL) Internal Bibliographies/Indexes Note Přehledy lit. - Rozmn. Another responsib. Hušek, Vladimír (Author)
Minařík, Rudolf (Author)
Subj. Headings tvaroh * potravinářská technologie Form, Genre příručky Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 663/664 , 637.356.2 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Poznatky o bílkovinách mléka, syřidlech a čistých mlékařských kulturách ve vztahu k výrobě tvarohu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1