Number of the records: 1  

Výroba tvarohu a tvarohových specialit


  1.  Strmiska, Josef - Author
    1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1991 - 271 s. : obr., fotogr., tab., grafy, schémata ; 21 cm
    ISBN 80-03-00481-0 (Brož.)
    Technika a technologie potravinářského průmyslu
      Hušek, Vladimír - Author   Minařík, Rudolf - Author
     tvaroh  potravinářská technologie
     příručky
    Call numberC 271.696
    Umístění
    Výroba tvarohu a tvarohových specialit
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 271.696   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementVýroba tvarohu a tvarohových specialit : nové technologie / Josef Strmiska, Vladimír Hušek, Rudolf Minařík ; graf. úprava Žofie Ryzcová
    Main entry-name Strmiska, Josef (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1991
    Phys.des.271 s. : obr., fotogr., tab., grafy, schémata ; 21 cm
    ISBN80-03-00481-0 (Brož.)
    National bibl. num.cnb000066954
    Edition Technika a technologie potravinářského průmyslu (SNTL)
    Internal Bibliographies/Indexes NotePřehledy lit. - Rozmn.
    Another responsib. Hušek, Vladimír (Author)
    Minařík, Rudolf (Author)
    Subj. Headings tvaroh * potravinářská technologie
    Form, Genre příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 663/664 , 637.356.2
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Výroba tvarohu a tvarohových specialit
    Poznatky o bílkovinách mléka, syřidlech a čistých mlékařských kulturách ve vztahu k výrobě tvarohu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.