Number of the records: 1  

Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Trejbal, Jaromír, 1905-1995 - Author
    Vyd. 1. - Praha : GT Club, 1991 - 216 s., [32] s. barev. fot. příl. : il.
    ISBN 80-900705-0-7 (váz.)
      Růžický, Petr - Photographer   Jodas, Miroslav, - Photographer
     Trejbal, Jaromír, 1905-1995
     kuchaři  jídla
     autobiografické vzpomínky  kuchařské recepty
    Call numberB 35.313
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníB 35.313 v1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementZ hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal / [barevné fotoreprodukce Miroslav Jodas, barevné fotografie Petr Růžický]
    Portion of titleVaří mistr kuchař Jaromír Trejbal
    Main entry-name Trejbal, Jaromír, 1905-1995 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : GT Club, 1991
    Phys.des.216 s., [32] s. barev. fot. příl. : il.
    ISBN80-900705-0-7 (váz.)
    National bibl. num.cnb000069075
    Another responsib. Růžický, Petr (Photographer)
    Jodas, Miroslav, 1932-2013 (Photographer)
    Subj. Headings Trejbal, Jaromír, 1905-1995 * kuchaři - Česko - 20. století * jídla
    Form, Genre autobiografické vzpomínky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    929 - Biografie
    UDC 641.55 , (437.3) , 641/642-051 , 929 , (083.12) , (0:82-94)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.