Search results

Records found: 1  
Your query: Author Sysno = "^cbvk_us_auth 0172740^"
  1. Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce / sestavila, upravila a ženám našich českých lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík].    V Praze-Podlesí : Dauphin, 2013 . 381 s. il. ; . ISBN 978-80-7272-458-1 (váz.) - C 354.689
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.