Search results

  1. Hodnocení ekonomických aspektů protierozní ochrany zemědělské půdy / [autorský kolektiv Jana Konečná ... et al.].    Brno : Výzkumný ústav meliorací a ochrany půdy, 2014 . 52 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87361-26-9 (brož.) - C 358.220
    Umístění: 631.6/.8 - Kultivace půdy. Meliorace. Zavlažování. Hnojení
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  2. Multikriteriální hodnocení protierozních a vodohospodářských zařízení v pozemkových úpravách : certifikovaná metodika : výstup projektu QI92A012 Hodnocení realizací protierozních a vodohospodářských zařízení v KPÚ z pohledu ochrany a tvorby zemědělské krajiny / [autorský kolektiv Jana Konečná ... et al.].    Brno : Výzkumný ústav meliorací a ochrany půdy, 2014 . 52 s. barev. il., mapy ; . ISBN 978-80-87361-25-2 (brož.) - C 356.722
    Umístění: 631.6/.8 - Kultivace půdy. Meliorace. Zavlažování. Hnojení
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  3. Optimalizace ochrany vody a půdy v povodí vodních zdrojů : metodika / Jana Konečná, Petr Karásek, Petr Fučík, Jana Podhrázská, Michal Pochop, Stanislav Ryšavý, Roman Hanák, Petr Doležal, Michal Kriška Dunajský.    Brno : Výzkumný ústav meliorací a ochrany půdy, v.v.i., 2018 . 106 stran ilustrace (převážně barevné), mapy, formuláře ; . ISBN 978-80-87361-87-0 - C 387.141
    Umístění: 556 - Hydrologie. Vodní toky. Vodní zdroje
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  4. Recepty zdravé výživy : s doplněním bezlepkové a syrové stravy / ze sanatorií preventivní medicíny přeložila a doplnila Jana Konečná.    [Český Těšín] : [Institut pro zdraví a rodinu], [2018] . 56 stran - C 383.667
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.