Search results

Records found: 6  
Your query: Author = "Skyba Miloslav 1932"
  1. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Buňka, medúza a já / Lewis Thomas ; [z anglického originálu přeložil Miroslav Holub ; doslovy napsali Prokop Málek a Miroslav Skyba].    Praha : Mladá fronta, 1981 . 285 s. il. - C 230.613
    Umístění: 57 - Biologie. Antropologie. Obecná genetika. Mikrobiologie
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  2. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Chémia. 5., Vývoj hmoty : pokusný učebný text pre 4. ročník experimentálneho študijního odboru chemická technológia.    Bratislava : ALFA, 1981 . 58 s. - B 24.841/5
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  3. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Materie, determinismus, vývoj : o povaze, zákonitosti a vývoji světa / Břetislav Fajkus, Ivan Kuchár, Miloslav Skyba.    Praha : Svoboda, 1967 . 128, [5] s. - C 61.162
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  4. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Myšlenky pozdě v noci / Lewis Thomas ; [výbor esejů z knih anglických originálů přeložil Miroslav Holub ; doslov napsal Prokop Málek a Miloslav Skyba].    Praha : Mladá fronta, 1989 . 285 s. - C 263.954
    Umístění: 61 - Lékařství
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  5. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    O věčnosti vesmíru / [Autor:] Miloslav Skyba.    Praha : SNPL, 1960 . 126, [4] s. [16] s. fot. příl. ; - C 36.170
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická30/000

  6. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Od víry k vědě : o světě, životě a člověku / František Čížek, Miloslav Skyba.    Praha : Svobodné slovo, 1961 . 224, [2] s. - C 37.751
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.