Search results

Records found: 3  
Your query: Series = "Stručné informace pro pacienty"
  1. Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová.    Praha : Forsapi, [2008?] . 53 s. barev. il. ; . ISBN 978-80-903820-8-4 (brož.) - C 349.557
    Umístění: 664 - Potravinářství
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  2. Dieta při antikoagulační léčbě / Pavel Kohout, Petr Kessler, Lucie Růžičková.    Praha : Forsapi, [2007] . 59 s. il. ; . ISBN 978-80-903820-1-5 (brož.) - C 349.558
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  3. Průvodce očkováním : máme se bát chřipky? / Jaroslav Koten.    Praha : Forsapi, [2011] . 51 s. il. ; . ISBN 978-80-87250-14-3 (brož.) - C 349.446
    Umístění: 614 - Zdravotnictví. Lékařské organizace. Lékařská a ošetřovatelská etika
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.