Nevíte, co jíte : jak vás klame potravinářský průmysl / Petr Fořt, Ivan Mach.
Brno : BizBooks, 2014
. 264 s.
. ISBN 978-80-265-0274-6 (váz.)
- C 359.609 Umístění:613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
Pozor, sůl! : proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a co s tím můžeme dělat / Josef Jonáš, Miroslav Légl, Jiří Kuchař.
Praha : Eminent, 2016
. 281 stran
ilustrace ;
. ISBN 978-80-7281-504-3
- C 367.399 Umístění:613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
Pravda o soli : lži odborníků o látce, bez které nemůžeme žít / James DiNicolantonio ; z anglického originálu The salt fix ... přeložil Jan Kozák.
Brno : Jota, 2017
. 286 stran
. ISBN 978-80-7565-235-5
- C 375.455 Umístění:664 - Potravinářství
Vaříme bez soli : recepty a postupy přípravy teplých pokrmů / Miroslav Légl.
Praha : Eminent, 2013
. 407 s.
. ISBN 978-80-7281-471-8 (váz.)
- C 355.001 Umístění:641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky