Search results
- Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků / Sabine Sampels ... [et al.]. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 247 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87437-85-8 (váz.) - C 357.501
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Metody terénních analýz měření obsahu tuku v mase kapra obecného / J. Másílko, T. Zajíc, S. Sampels, J. Mráz, D. Hlaváč. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 30 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7514-015-9 - C 365.718
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa / T. Zajíc, J. Másílko, J. Mráz, S. Sampels. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 38 stran ilustrace, tabulky, grafy ; . ISBN 978-80-7514-011-1 - C 365.712
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0