Search results

Records found: 8  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^cbvk_us_auth m0176475 xkni^"
  1. Hygiena a technologie mléčných výrobků / Jindra Lukášová a kolektiv.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2001 . 180 s. il. ; . ISBN 80-7305-415-9 - S 28.117
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  2. Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : návody k praktické výuce v mlékařské dílně / Bohumíra Janštová, Josef Holec.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2004 . 71 s. il. ; . ISBN 80-7305-486-8 - S 30.859
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  3. Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : praktická cvičení / Bohumíra Janštová a kolektiv.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2009 . 84 s. . ISBN 978-80-7305-061-0 (brož.) - S 32.998
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  4. Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : praktická cvičení II / Bohumíra Janštová.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2009 . 65 s. il. ; . ISBN 978-80-7305-060-3 (brož.) - S 33.004
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  5. Mikrobiologie potravin - praktická cvičení. I., Obecná mikrobiologie / Cupáková Šárka, Dušková Marta, Karpíšková Renáta.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2008 . 55 s. il. . ISBN 978-80-7305-043-6 (brož.) - S 32.795/1
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  6. Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. : metody stanovení mikroorganismů v potravinách / Cupáková Šárka, Karpíšková Renáta, Necidová Lenka.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2010 . 108 s. il. . ISBN 978-80-7305-126-6 (brož.) - S 33.244
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  7. Potravinářská technika : (výtah z přednášek) / Josef Holec a kolektiv.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 1995 . 147 s. . ISBN 80-238-0451-0 - S 28.497
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  8. Praktická cvičení z hygieny a technologie mléka / Jindra Lukášová a kolektiv.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2000 . 67 s. . ISBN 80-7305-388-8 - S 27.701
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.