Narozen 14. 2. 1955. Ing., CSc., potravinářský chemik (Ústav chemie a analýzy potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
Zdroj nalezených informací
Pudil: Průkaz a stanovení D-formy kyseliny asparagové v kolagenu dentinu a kosti v závislosti na stáří a metody stanovení aminokyselin po enzymové hydrolýze proteinů. ; www(VŠCHT - Fakulta potravinářské a biochemické technologie (FPBT)), cit. 11. 9. 2012 (biografická a profesní data) ; www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze), cit. 25. 2. 2013 (datum narození, specializace)
Databáze
Soubor osobních jmen a jmen rodin (rodů)
Odkazy
(1) - KNIHY
Počet záznamů: 1
openseadragon
Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom
jak používáme cookies.