Počet záznamů: 1  

Briefe kritischen Inhaltes für Prag

  1. Briefe kritischen Inhaltes für Prag

    kniha


     Meeltisch, Friedrich, činný 18. století - Autor
    92 stran ; 8°
      Samm, Jan Michal, - Nakladatel, vydavatel
     literární kritika  kritika společnosti
     kritiky  pojednání
    SignaturaNH 37
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněNH 37   

    Údaje o názvuBriefe kritischen Inhaltes für Prag / von Friedrich Meeltisch
    Záhlaví-jméno Meeltisch, Friedrich, činný 18. století (Autor)
    NakladatelPrag : in der Sammischen Buchhandlung, 1783
    Fyz.popis92 stran ; 8°
    Poznámky"----- dicere verum Quid vetat -- HORAT.". Na titulní straně dvojlinka, linka, drobná rytina (andílek s knihou a brkem), impresum pod ozdobnou linkou
    Historie vlastnictvíNa titulní straně rkp.: "Ad usum F Felicis M Ordinis Servorum BVM"; tamtéž oválné razítko s legendou "BIBLIOTHEK SERVITEN-CONVENT GRATZEN"
    Pozn.o vazběVazba celokožená z hnědé mramorované kůže na lepenkových deskách, šití na čtyři pravé vazy, kolem vazů slepotiskové linky, na hřbetu štítek s titulem
    Dal.odpovědnost Samm, Jan Michal, -1787 (Nakladatel, vydavatel)
    Obsahuje přívazek Uiber die Broschüren unserer Zeiten
    Pannich, Johann Christoph. Eine Geißel über die unberuffene Geißlerzunft zu Prag
    Předmět.hesla literární kritika * kritika společnosti
    Forma, žánr kritiky * pojednání
    Konspekt82-9 - Literární kritika, věcná literatura a různé další žánry
    09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    MDT 304.9 , 82-95 , (049) , (049.2)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.němčina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBNH&zaznamid=100020801
    Druh dok.Staré tisky
    Odkazy (2) - Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Obsahuje přívazek Uiber die Broschüren unserer Zeiten
    Pannich, Johann Christoph Eine Geißel über die unberuffene Geißlerzunft zu Prag
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.