Narozen 6. 8. 1962 v Chomutově, zemřel 23. 9. 2013. Prof., Ing., CSc., chemik a potravinářský technolog, vysokoškolský pedagog, vedoucí Ústavu konzervace potravin a technologie masa Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Práce z oboru potravinářské technologie a biologické kontroly potravin.
Source data found
Voldřich akol.: Zavádění systému kritických bodů (HACCP) ; www(Vysoká škola chemicko-technologická) (biografické údaje) ; Kadlec, K.: Co byste měli vědět o výrobě potravin ; www(VŠCHT - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze), cit. 11. 3. 2014 (biografické údaje, úplné datum a místo narození, úplné datum úmrtí)
Database
Soubor osobních jmen a jmen rodin (rodů)
References
(3) - BOOKS
Number of the records: 1
openseadragon
This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about
how we use cookies.