Number of the records: 1  

Jídlo jako lék

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Lien Čepelková, Renata - Author
    První vydání - 199 stran, 15 nečíslovaných stran barevných obrazových příloh : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-88073-10-9
     čínské lékařství  dietetika  dietoterapie
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 365.182
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Jídlo jako lék
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 13.11.2024)C 365.182   

    Title statementJídlo jako lék : podle čínské medicíny / Renata Lien Čepelková
    Main entry-name Lien Čepelková, Renata (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Bondy, 2015
    Phys.des.199 stran, 15 nečíslovaných stran barevných obrazových příloh : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-88073-10-9
    National bibl. num.cnb002766285
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Volně navazuje Lien Čepelková, Renata. Jídlo jako lék proti stárnutí
    Subj. Headings čínské lékařství * dietetika * dietoterapie
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
    UDC 615.8(315) , 613.2 , 615.874.2 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    References (1) - BOOKS
    Volně navazuje Lien Čepelková, Renata Jídlo jako lék proti stárnutí
    Jídlo jako lék
    Chcete se vyhnout nebo významně snížit riziko rakoviny, infarktu, cukrovky nebo jiné civilizační choroby? Věřte, že k tomu nepotřebujete kilogramy léků ani zásadní změnu životního prostředí. Jen málo lidí si totiž uvědomuje, že klíčem ke zdraví, k dlouhověkosti a k aktivnímu životu je něco tak všedního jako jídlo! Pak stačí otevřít tuto knihu, která má ambice stát se bestsellerem. Autorka v ní totiž úspěšně spojila principy vztahu lidského zdraví podle tradiční čínské medicíny s možností stravování u nás doma.Nepotřebujete žádné zázračné kořeny, potravinové doplňky nebo nesmyslné diety, neboť podstata filozofie, že jídlo může být lékem, spočívá v tom, vědět kdy, co a jakým způsobem konzumovat. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.