Number of the records: 1
Food Service
journal
Roky odběru: 1991,93-95,2002-11
cnb000358016
stravování gastronomie hotelnictví společné stravování
odborné časopisyTitle statement Food Service : časopis moderní gastronomie Publication Praha : České a Slovenské odborné nakladatelství, 1991-2011 Phys.des. svazků ; 30 cm ISSN 1210-406X National bibl. num. cnb000358016 Vydáváno Roč. 1, č. 1 (1991)-roč. 21, č. 9 (2011) Note Podnázev: odborný časopis pro gastronomii, hotelnictví a moderní stravování (tak v tiráži č. 2/1993); Pův. podnázev: Gastronomie - hotelnictví - společné stravování. Podnázev od r. [2001]: moderní gastronomie, hotelnictví, účelové stravovaní. Podnázev od r. 2005: magazín pro management gastronomie a hotelnictví. Rozsah a rozměry pro registraci: 40-98+4 s., 210/297. "Minutka" a "Pec" je součástí předplatného časopisu "Food-Service" Further as Gastro report & minutka
Supplement Minutka
Pec - pro pekaře a cukráře
Subj. Headings stravování * gastronomie * hotelnictví * společné stravování Form, Genre odborné časopisy Conspect 64 - Domácí hospodářství UDC 613.2 , 640.4 , 640.4/.5 , (051)-027.561 , 050 , 640 , 641/642 Country Česko Language čeština Years of Consumption 1991,93-95,2002-11 Document kind PERIODIKA - Souborný záznam periodika Odborný časopis pro gastronomii, hotelnictví a moderní stravováníLoading…
Number of the records: 1