Number of the records: 1  

Food Service

  1. journal

    journal


    Roky odběru: 1991,93-95,2002-11
    cnb000358016
     stravování  gastronomie  hotelnictví  společné stravování
     odborné časopisy
    Title statementFood Service : časopis moderní gastronomie
    PublicationPraha : České a Slovenské odborné nakladatelství, 1991-2011
    Phys.des.svazků ; 30 cm
    ISSN1210-406X
    National bibl. num.cnb000358016
    VydávánoRoč. 1, č. 1 (1991)-roč. 21, č. 9 (2011)
    NotePodnázev: odborný časopis pro gastronomii, hotelnictví a moderní stravování (tak v tiráži č. 2/1993); Pův. podnázev: Gastronomie - hotelnictví - společné stravování. Podnázev od r. [2001]: moderní gastronomie, hotelnictví, účelové stravovaní. Podnázev od r. 2005: magazín pro management gastronomie a hotelnictví. Rozsah a rozměry pro registraci: 40-98+4 s., 210/297. "Minutka" a "Pec" je součástí předplatného časopisu "Food-Service"
    Further as Gastro report & minutka
    Supplement Minutka
    Pec - pro pekaře a cukráře
    Subj. Headings stravování * gastronomie * hotelnictví * společné stravování
    Form, Genre odborné časopisy
    Conspect64 - Domácí hospodářství
    UDC 613.2 , 640.4 , 640.4/.5 , (051)-027.561 , 050 , 640 , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Years of Consumption1991,93-95,2002-11
    Document kindPERIODIKA - Souborný záznam periodika
    Related item Minutka
    Pec - pro pekaře a cukráře
    Related item Gastro report & minutka
    Odborný časopis pro gastronomii, hotelnictví a moderní stravování
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.